O nama

Vaš partner za transfer sa tradicijom!

Od marta 2008. godine, “NSPrevozPutnika” iz Novog Sada se veoma uspešno bavi međugradskim vanlinijskim transferom putnika. Specijalizovani smo za prevoz, odvoženje i dočekivanje putnika u zemlji i inostranstvu putničkim automobilima visoke klase. Bogato višegodišnje iskustvo koje je iza nas, stotine hiljada pređenih kilometara i brojni zadovoljni klijenti svedoče o našem uspešnom poslovanju.

Korisnici naših usluga su osobe različitih profila: naši sugrađani, studenti, penzioneri, advokati, političari, biznismeni, sportisti i estradni umetnici.

Profesionalni vozači

Da bezbedno stignete do željenog odredišta, pobrinuće se naši ljubazni i iskusni vozači koji govore engleski, nemački i mađarski jezik, što olakšava komunikaciju sa strankama.

Naš vozni park…

Naš vozni park čine automobili novije generacije: Mercedesi E klase, Audi A6, VW Passat i Škoda Superb, koji su komforni i mogu da prime pet putnika (4+1). Svaki automobil je opremljen digitalnim dvozonskim klima uređajem, besplatnim WiFi internetom u vozilu i punjačima za sve vrste mobilnih telefona.

Vašu bezbednost garantuju pouzdani vozači, ali i pet sigurnosnih pojaseva, sigurnosni sistem vazdušnih jastuka i zavesa u svakom vozilu.

Vozila se redovno servisiraju u proverenim servisima sa dugogodišnjom tradicijom, što garantuje sigurno i udobno putovanje.

Prevoz do aerodroma

Započnite Vaše putovanje našim vozilima! Prevoz putnika do i od aerodroma putničkim automobilima visoke klase.

Korporativni prevoz

Svim tipovima pravnih lica nudimo prevoz gostiju, zaposlenih, poslovnih partnera i saradnika. Mogućnost plaćanja preko računa.

Hotelski transfer

U sklopu naših usluga, nudimo Vam i uslugu hotelskog transfera.

Pod hotelskim transferom podrazumeva se prevoz sa aerodroma (Beograd, Budimpešta, Temišvar…) do hotela u Novom Sadu ili okolini. Bez obzira u kojem ste hotelu smešteni (Sole Mio, Hotel Park, Leopold II, Prezident, Novi Sad, Sheraton ili hotel Centar u Novom Sadu) naš vozač će doći po Vas na aerodrom i dovesti Vas do ulaza u hotel ili će doći u lobi hotela po Vas.

Potrebno je samo da na vreme uradite booking Vašeg transfera i sve ostalo prepustite nama!

Prevoz do ski centara

Prevoz do svih zimskih odmarališta i ski centara (Kopaonik, Zlatibor, Tara, Jahorina…)