Besplatan WiFi u našim vozilima

Akcije i promocije

Vođeni željama putnika, gostiju i saradnika od sada u svim našim vozilima omogućen je besplatan pristup bežičnom internetu.

Šta to znači?

To znači da su sva naša vozila sada Free WiFi zona!

To znači da dok ste u našem vozilu u Srbiji možete da sa svojim laptop računarom, tabletom ili telefonom pristupite svojoj e-pošti, svojim nalozima na društvenim mrežama ili čak da vršite plaćanje preko interneta.

Vaši zaposleni mogu da čitaju i odgovaraju na mailove, da rade dok se voze… tako da i to vreme dok se voze sa nama iskoriste u svoj radni dan.

Mogu da odrade booking hotela, da zakažu taxi da ih čeka na aerodromu gde putuju, da bez problema obave telekonfernciju, da ugovore sastanke…

Vaši gosti, koji dolaze iz inostranstva, a nemaju srbijanske brojeve telefona, bez problema mogu da se jave telefonom koristeći Viber, WhatsApp, Messenger i druge internet aplikacije za komunikaciju, a da im se pri tome ne naplati preskupi roming.

Deca za vreme putovanja na tabletu mogu da gledaju crtaće na YouTube-u, slušaju muziku, pregledaju slike sa interneta, a da ne troše Vaš internet na telefonu.

Besplatan pristup društvenim mrežama ( Facebook, Instagram, Twitter… ) dok se vozite sa nama!

Mi se trudimo da sa nama Vaše putovanje bude uživanje!