Sniženje – prevoz putnika Novi Sad – Budimpešta 135€

Akcije i promocije

Akcijsko sniženje cene prevoza!!!

Svesni teške ekonomske situacije u zemlji i inostransminuta) še pozicije u kojoj se nalaze naši putnici, kompanija NS Prevoz Putnika je odlučila da im izadje u susret sniženjem cene vožnje na relaciji Novi Sad – Budimpesta sa 150€ na 135€. Akcija pocinje od 13. aprila 2014. godine i trajaće do DALJNJEG odnosno potrudićemo se da našim strankama izadjemo što duže u susret i da vozimo po toj ceni dokle god možemo da se “uklopimo” sa troškovima u tu cenu.

Akcija važi kako za pravac Novi Sad – Budimpesta tako i za obrnut smer, odnosno, Budimpesta – Novi Sad. Cena je ista bez obzira da li putujete u grad Budimpestu ili na aerodrom Ferihegy Franc Liszt Budapest.

Prevoz se vrši starim putem preko Srbobrana do petlje kod Feketića gde se uključuje na autoput E75 za Budimpestu.Tim putem se ide da bi se izbegla naplatna rampa kod Siriga. Ukoliko stranka insistira da se ceo put putuje autoputem onda je ona u obavezi da snosi trošak naplate putarine na rampi Sirig u iznosu od 330RSD. NS Prevoz Putnika je u obavezi da snosi trosak plaćanja vinjete za korišćenje autoputa kroz Madjarsku u iznosu od 14€.

U ceni od 135€ je uračunato:

  • Zakup putničkog automobila sa vozačem
  • Prevoz na relaciji NS – Budimpesta ili obrnuto gore navedenom rutom
  • Čekanje na granici
  • Plaćanje vinjete za korišćenje autoputa kroz Madjarsku
  • Čekanje putnika na aerodromu
  • Osiguranje putnika u javnom prevozu
  • Ukoliko Vam je potreban taxi prevoz iz Novog Sada ili nekog drugog grada do Budimpeste – POZOVITE NAS!

Preko ove stranice će putnici biti obavešteni o datumu kad se akcija završi.Maksimalan broj putnika u automobilu je četiri (4+1).Više informacija o detaljima možete dobiti pozivom na nas broj telefona 065/822-35-52.

U periodu festivala EXIT (3dana pre i 3dana posle) i periodu velikih gužvi i čekanja na graničnim prelazima (duže čekanje od 90minuta) akcijska cena ne važi.

NSPrevozPutnika – Vaš partner za transfer